Qui som

Camí Endins imatgeSom un equip humà que ens hem posat a caminar a partir d’un seguit d’intuicions i certeses compartides, que resumim a continuació: 

  • El nostre viatge de vida és més complet si realment connectem amb qui som.
  • Tothom pot arribar a connectar amb la seva interioritat.
  • La descoberta d’aquest món interior es pot educar.

Sabem que hi ha tants itineraris possible per orientar el camí interior com persones. També que no hi ha millor guia que un/a mateix/a. Sent conscients d’aquesta realitat, Camí Endins facilita tot un ventall de recursos educatius per ajudar a desvetllar aquest món interior.

La nostra proposta educativa està adreçada tant a grans com a petits. Així, volem treballar amb famílies que vulguin descobrir i viure la interioritat de manera compartida. Alhora, també volem oferir els nostres recursos a persones i grups que estan en aquesta recerca.

Camí Endins imatgeL’ITINERARI QUE OFERIM

Visualitzem un itinerari amb tres parades: el treball per a l’atenció plena, la vivència del silenci i la pràctica de la meditació.

L’atenció plena per aprendre a lentificar i degustar l’aquí i l’ara, amb l’objectiu de prendre consciència que som, més enllà dels nostres pensaments, sentiments, emocions…

El silenci per acallar el soroll intern que ens descentra i així donar espai al nostre ésser de saviesa.

La meditació per practicar l’atenció plena i el silenci i així deixar que l’ésser flueixi amb tota la seva potencialitat i possibilitat.

Camí Endins imatgeQUI CONFORMA L’EQUIP?

Actualment el projecte està conformat per l’Hilario Ibáñez (professor, filòsof i teòleg) , Marta Digón (professional en l’entorn sanitari i formada en comunicació social i de la salut), Meritxell Cases (mare de família, advocada i formada en resolució de conflictes) i Dani Gómez-Olivé (pare de família i investigador i divulgador social).

Camí Endins va començar a caminar com associació sense ànim de lucre el passat 15 de desembre de 2013.

El treball però va arrencar a mitjans de l’any 2013, a partir de les intuicions abans descrites, que en bona part són fruit de les nostres experiències vitals. Els membres de l’equip de Camí Endins tenim una llarga experiència en acompanyar, formar, coordinar i dinamitzar grups d’infants, adolescents i d’adults. Els àmbits en els quals hem treballat han estat tant el de la formació reglada (escolar i universitària), com el de la formació informal (escoles de pares, associacions, moviments socials…). Sempre vinculats a àmbits d’exclusió social.

Fruit d’aquesta tasca que hem dut a terme hem pogut validar que existeix una voluntat de recerca interior, sense importar l’àmbit d’on es provingui. També hem evidenciat que manquen recursos per accedir a la descoberta de la nostra interioritat. Per això, Camí Endins neix amb la voluntat de cobrir aquestes necessitats.

4 pensaments sobre “Qui som

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s