Comunicació i Estratègia

comunicació

Font Google. Foto reutilitzable

►► La Comunicació és fonamental per a qualsevol entitat del tercer sector. És un aspecte imprescindible i estratègic de la gestió de qualsevol entitat, tant per donar a conèixer l’entitat cara enfora com també la comunicació interna.

 ►► En una societat 2.0. com la nostra, una bona comunicació no s’improvisa. Més enllà dels recursos i les eines disponibles, cal “pensar” la comunicació dins un procés ordenat de reflexió, una sistematització d’informació i una presa de decisions. D’aquí es genera un Pla de Comunicació.

►►Quan hem dissenyat el Pla de Comunicació de Camí Endins, ens hem marcat aquests dos objectius, un d’institucional o estratègic i un altre de social. Us els compartim:

(1) Objectiu Estratègic:

Crear una comunitat comunicativa a través d’un espai físic i virtual que estigui dotat de recursos i activitats per aquelles persones, grups i famílies que vulguin descobrir qui som, a través de diferents eines que facilitin el conreu de la dimensió interior.

(2) Objectiu Social:

Crear un entorn favorable perquè aquesta experiència arribi a les persones amb menys recursos econòmics, tot facilitant la creació d’una xarxa de referència que permeti la vivència i l’estudi d’aquesta descoberta interior que arribi a la major gent possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s