Invitació a fer experiència interior

És per a nosaltres un plaer convidar-vos a la presentació del llibre Bypass hacia la interioridad (Ediciones Khaf) de Josean Manzanos el proper divendres 30 setembre a l’Editorial Claret (Roger de Llúria 5, Barcelona) a les 19h.

Si ens permeteu, deixeu-nos presentar breument l’autor.

Josean Manzanos, nascut a Vitòria-Gasteiz el 1967, casat i pare de quatre fills és professor de Secundària en les àrees de matemàtiques, religió i interioritat i especialista en educació de la interioritat de nens i joves. Coordina el Departament d’Acció Tutorial i Ensenyament Religiós del seu centre educatiu i és membre de l’Equip Directiu del Col·legi Veracruz de Vitòria-Gasteiz. Autor del Projecte Educatiu Escolar En Ti , d’Educació de la Interioritat (Edelvives) i autor del desenvolupament digital BIT Meditation(Basic Interiority Time, Edelvives), app per a treballar la interioritat amb infants. És president de Ixileku Elkartea, associació pel desenvolupament ciutadà de processos personals i espais de silenci i meditació. Cofundador de Urleku: font de vida, ONG que treballa per l’obertura de pous d’aigua en països en vies de desenvolupament.

Camí Endins i Ixileku, com a entitats amb un recorregut compartit de silenci i meditació, ofereixen una invitació a fer experiència interior. És per això que estem molt contentes de poder organitzar conjuntament aquest acte, com també comptar amb l’aportació de Xavier Melloni sj, la participació solidària de la Fundació Urleku, les meditacions guiades d’Ixileku i l’agraïment a l’Editorial Edelvives i a l’Editorial Claret per cedir-nos el seu espai.

Sentiu-vos convidades en aquest acte on hi haurà parlaments, meditacions, silenci, solidaritat, música i signatura de llibres!

Ens ajudes a difondre-ho? Gràcies!!!

Una abraçada,

L’equip de Camí Endins

invitacion_bypass_khaf_cat_def

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s