Tranquils i atents com una granota

cat

Eline Snel, terapeuta holandesa que ha desenvolupat un mètode de meditació específic per a nens i nenes, l’ha encertat i molt publicant el llibre Tranquils i atents com una granota (Editorial Kairós. Barcelona, 2013.)

Aquest llibre presenta una sèrie de materials (acompanyats d’un CD) perquè els pares i mares puguin iniciar-se en la meditació amb els seus fills i filles. L’autora ofereix històries i exercicis senzills i breus que els infants podran practicar cada dia. Està adreçat a nenes i nens de 5 a 12 anys i també a les seves mares i pares que poden acompanyar-los mentre practiquen.

Per a Snel, la meditació és una eina senzilla i eficaç, que s’adapta perfectament a les necessitats dels petits i els pots aportar beneficis immediats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s